tentangfx
ANDA KINI BERADA DI FORUM tentangfx...
SILA LOG IN JIKA ANDA MEMBER DAN REG JIKA MASIH BELUM MENJADI MEMBER...
JIKA MEMILIH UNTUK MENJADI PELAWAT SILA ABAIKAN MESEJ INI... tq..

Datuk k jawap gosip kawin lagi

View previous topic View next topic Go down

Datuk k jawap gosip kawin lagi

Post by lupiii on Thu May 28, 2009 9:26 pm

Datuk K jawab gosip kahwin lagi

Terbaru, pada minggu lalu heboh tersebar gosip yang mengatakan Datuk K berkahwin baru. Malah gosip yang tersebar melalui khidmat pesanan ringkas (SMS) itu dikatakan telah menimbulkan tanda tanya bukan sahaja dalam kalangan peminat tetapi juga rakan-taulan sehinggakan ada yang menghubungi Datuk K sendiri untuk mendapatkan kepastian.

“Saya dah tak rasa apa-apa dah. Ini bukan kali pertama gosip mengarut begini disebarkan. Hakikatnya pada hari saya dikatakan melangsungkan perkahwinan itu (Ahad lalu), seharian saya menghabiskan masa bersama keluarga.

“Pada sebelah paginya saya dan Siti menemani anak saya menonton wayang dan membeli-belah sedikit barangan keperluannya di Pavillion dan pada sebelah malamnya pula saya menghadiri majlis perkahwinan anak kepada pemilik butik Lord’s Tailor. Malah ketika salah seorang kenalan menghubungi saya untuk bertanyakan tentang hal itu, isteri saya ada di sebelah saya,” katanya.

Ketika ditanyakan apakah dia mahu isterinya, Datuk Siti Nurhaliza mengundur diri dari bidang nyanyian bagi menghentikan gosip-gosip yang tidak benar mengenai rumah tangga mereka.

“Kalau saya minta Siti berhenti menyanyi dan menjadi suri rumah sepenuh masapun, gosip akan tetap ada. Itu bukan jaminan untuk menghentikan semua gosip yang melanda kami berdua. Orang akan tetap bercakap kerana itu memang sudah menjadi lumrah. Jadi, biarlah mereka.

“Hakikatnya, saya tidak sampai hati mahu ‘mengambil’ Siti daripada para peminatnya. Saya tidak sanggup untuk melakukan perkara itu. Saya akan izinkan Siti untuk menyanyi selagi mana dia diterima peminat asalkan dia tidak mengabaikan tanggungjawab dia dalam rumah tangga,” tegas Datuk Seri Khalid Muhamad Jiwa.

Menurut Datuk K yang ditemui ketika menemani Siti di majlis sidang media pengumuman Konsert Eksklusif Satu Siti Nurhaliza di Istana Budaya turut memberitahu, biarkan usia perkahwinannya bersama Siti sudah memasuki tahun ketiga, masih ada yang berasa kurang senang dengan perkahwinan itu dan berusaha untuk menjatuhkan mereka.

“Saya tak nafikan, memang ada sekumpulan yang kurang senang dengan kebahagiaan kami dan cuba nak buat macam-macam. Mungkin mereka mengharapkan Siti ‘single’ kembali. Sebab itulah asyik nak bercerita yang bukan-bukan.

“Soal Siti pergi umrah tanpa saya baru-baru ini juga menjadi isu. Ingin saya jelaskan, ketika Siti membuat umrah baru-baru ini, saya terlibat dengan urusan kerja yang tidak dapat dielakkan. Jadi, saya cadangkan Siti meneruskan saja niat mengerjakan umrah itu bersama ibu, abang, kakak dan adiknya.

“Dalam masa yang sama, saya mahu memberikan ruang untuk Siti bersama keluarga," katanya.

lupiii
encik MOD

Posts : 6
Points : 19
Join date : 28/05/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: Datuk k jawap gosip kawin lagi

Post by eyes143 on Thu May 28, 2009 10:05 pm

tak abis2 lg citer sal datuk K ni..
dorg bahagia je tgk skrg
I love you

eyes143
miss SEKETARI

Posts : 83
Points : 125
Join date : 28/05/2009
Age : 26
Location : dalam ati cmu143..

View user profile http://www.noorazneen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Datuk k jawap gosip kawin lagi

Post by cyberkids on Fri May 29, 2009 3:54 am

eyes143 wrote: tak abis2 lg citer sal datuk K ni..
dorg bahagia je tgk skrg
I love you

tu la pasal..mungkin sebab ramai ngan admire kat siti kot Laughing Laughing Laughing Laughing

cyberkids

Posts : 49
Points : 64
Join date : 28/05/2009
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Datuk k jawap gosip kawin lagi

Post by fajar on Fri May 29, 2009 3:59 am

aku ni dulu penyanyi gak kat hari penyampaian hadiah kat sekolah.. xda pon sesapa nak gosip2 aku.. depa ni la... xleh tgk org senang.. No

fajar

Posts : 38
Points : 57
Join date : 28/05/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: Datuk k jawap gosip kawin lagi

Post by cyberkids on Fri May 29, 2009 7:01 am

fajar wrote:aku ni dulu penyanyi gak kat hari penyampaian hadiah kat sekolah.. xda pon sesapa nak gosip2 aku.. depa ni la... xleh tgk org senang.. No

aku sampai skrg jdi penyanyi kt bilik aku Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

cyberkids

Posts : 49
Points : 64
Join date : 28/05/2009
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Datuk k jawap gosip kawin lagi

Post by Sponsored content Today at 1:45 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum