tentangfx
ANDA KINI BERADA DI FORUM tentangfx...
SILA LOG IN JIKA ANDA MEMBER DAN REG JIKA MASIH BELUM MENJADI MEMBER...
JIKA MEMILIH UNTUK MENJADI PELAWAT SILA ABAIKAN MESEJ INI... tq..

Boleh sy bantu ?

View previous topic View next topic Go down

Boleh sy bantu ?

Post by eyes143 on Fri May 29, 2009 6:26 am

If forumer semua ada kemusykilan dgn forum ni.. Silalah usulkan kemusykilan anda smua di sini ye..

InsyaAllah sy dan krew tentangfx akan cuba selesaikan kemusykilan anda itu..

Tanya lah apa sj yg anda hendak tanya mengenai forum ini disini..

Selamat berforum!~


lol! lol! lol!

_________________

"kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu..
seandainya antara kamu punya rasa rindu.."
¤¸¸.·´¯`·.¸·.>>--» castle in da sky is mine

eyes143
miss SEKETARI

Posts : 83
Points : 125
Join date : 28/05/2009
Age : 26
Location : dalam ati cmu143..

View user profile http://www.noorazneen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Boleh sy bantu ?

Post by eyes143 on Fri May 29, 2009 6:31 am

THANKS AND RUPUTATION

Kalau korang smua nk kasi THANKS kepada sesapa, tapi pada masa yg sama, kat thread tu takde button THANKS korang tgk bahagian kanan korg.

Yang ade simbol +/-

Ade kan? Ok. Korang klik je mne2 simbol tu..

THANKS yg korg bagi akan betukar menjadi REPUTATION..

REPUTATION ni korang dapat lihat di bahagian abatar korang..

Selamat mencuba!!


lol! lol! lol!

_________________

"kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu..
seandainya antara kamu punya rasa rindu.."
¤¸¸.·´¯`·.¸·.>>--» castle in da sky is mine

eyes143
miss SEKETARI

Posts : 83
Points : 125
Join date : 28/05/2009
Age : 26
Location : dalam ati cmu143..

View user profile http://www.noorazneen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Boleh sy bantu ?

Post by fafada on Fri May 29, 2009 8:57 am

how to upload file? cth nak share indi or show ss ke..

fafada
encik MOD

Posts : 3
Points : 3
Join date : 28/05/2009
Age : 30
Location : kedah

View user profile

Back to top Go down

UPLOAD IMAGE

Post by eyes143 on Fri May 29, 2009 7:31 pm



untuk indi plak..
upload kat file hosting, pastu kasi link..

lol! lol! lol!

_________________

"kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu..
seandainya antara kamu punya rasa rindu.."
¤¸¸.·´¯`·.¸·.>>--» castle in da sky is mine

eyes143
miss SEKETARI

Posts : 83
Points : 125
Join date : 28/05/2009
Age : 26
Location : dalam ati cmu143..

View user profile http://www.noorazneen.blogspot.com

Back to top Go down

Selalu dpt emel di inbox anda ?

Post by eyes143 on Sun May 31, 2009 7:51 pm

Anda selalu dpt emel di inbox yahoo / google etc. ?

Cni sy ade solution untuk anda..






1- klik PROFILE
2- klik TOPIC IS BEING WATCHED
3- klik 'X' kat box kecik tu

SLMT MENCUBA lol! lol! lol!

_________________

"kotak hati seseorang itu akan berisi kasih jitu..
seandainya antara kamu punya rasa rindu.."
¤¸¸.·´¯`·.¸·.>>--» castle in da sky is mine

eyes143
miss SEKETARI

Posts : 83
Points : 125
Join date : 28/05/2009
Age : 26
Location : dalam ati cmu143..

View user profile http://www.noorazneen.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Boleh sy bantu ?

Post by Sponsored content Today at 3:43 am


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum