tentangfx
ANDA KINI BERADA DI FORUM tentangfx...
SILA LOG IN JIKA ANDA MEMBER DAN REG JIKA MASIH BELUM MENJADI MEMBER...
JIKA MEMILIH UNTUK MENJADI PELAWAT SILA ABAIKAN MESEJ INI... tq..

BEZA ROBOT NGAN INDI

View previous topic View next topic Go down

BEZA ROBOT NGAN INDI

Post by fajar on Sat May 30, 2009 3:24 am

assalamualaikum

boleh tanya sikit.. kat sesiapa yg tau n otai forex ni.. EA ngan indi tu apa bezanya? sama ke lain?

fajar

Posts : 38
Points : 57
Join date : 28/05/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: BEZA ROBOT NGAN INDI

Post by khairilanuar1819 on Sat May 30, 2009 11:06 am

pendapat aku seorg paste bukan masta..haha..ea tu kalo ko on dia trade sendiri..so ko just tgk..indi just nak tolong ko predite apa yang akan terjadi market utk masa seterusnya..so far aku dh give up pakai ea ni..sbb langgar mm pastu membawa aku berjumpa cik margina..so aku malas nak guna dh..so kalo ada salah sila betulkan..

khairilanuar1819

Posts : 22
Points : 31
Join date : 28/05/2009
Age : 30
Location : sungai petani

View user profile

Back to top Go down

Re: BEZA ROBOT NGAN INDI

Post by fajar on Sat May 30, 2009 2:06 pm

khairilanuar1819 wrote:pendapat aku seorg paste bukan masta..haha..ea tu kalo ko on dia trade sendiri..so ko just tgk..indi just nak tolong ko predite apa yang akan terjadi market utk masa seterusnya..so far aku dh give up pakai ea ni..sbb langgar mm pastu membawa aku berjumpa cik margina..so aku malas nak guna dh..so kalo ada salah sila betulkan..

robot spesis ape yg ko pakai tu? apa nama dia? dah skang ni aku tgk ramai jer kengkawan aku yang guna robot tu... derang xjumpa cik margina ka?

fajar

Posts : 38
Points : 57
Join date : 28/05/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: BEZA ROBOT NGAN INDI

Post by khairilanuar1819 on Sat May 30, 2009 6:26 pm

byk robot aku guna..robot beli pun dh aku guna...kt forum fxopen lg la..sume aku download...tp x ada yg perfect..kalo ada robot perfect share la..meh aku tgk..perfect ke x..mula2 guna gempak la ea ni..kalo market ombak blh la nak on..kalo market berubah trend..sakit..koleksi indi n ea klik sini

khairilanuar1819

Posts : 22
Points : 31
Join date : 28/05/2009
Age : 30
Location : sungai petani

View user profile

Back to top Go down

Re: BEZA ROBOT NGAN INDI

Post by Intel_zz on Wed Jul 15, 2009 11:48 pm

Salam Semua, maaf mencelah, EA tu satu program yg selalu dinamakan robot oleh traders. Bergantung juga fungsi robot tu ada yg buka n tutup post dan sebagainya bergantung mcm mana dia digunakan. Nak guna robot pun kena juga tahu macam mana dia berfungsi dan kelemahan dia. Macam kita belajar pasal teknik or strategy. Kalau langgar pantang larang dia memang la margin call akan melambai manja. So far saya guna robot, income consistent tk de masalah coz sy kenal betul dgn kelemahan dan kelebihan robot sy tu....

Intel_zz

Posts : 7
Points : 9
Join date : 15/07/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: BEZA ROBOT NGAN INDI

Post by alakmj on Fri Aug 14, 2009 8:34 pm

Intel_zz wrote:Salam Semua, maaf mencelah, EA tu satu program yg selalu dinamakan robot oleh traders. Bergantung juga fungsi robot tu ada yg buka n tutup post dan sebagainya bergantung mcm mana dia digunakan. Nak guna robot pun kena juga tahu macam mana dia berfungsi dan kelemahan dia. Macam kita belajar pasal teknik or strategy. Kalau langgar pantang larang dia memang la margin call akan melambai manja. So far saya guna robot, income consistent tk de masalah coz sy kenal betul dgn kelemahan dan kelebihan robot sy tu....

bro boleh di share robot nya....cam best jee...

alakmj

Posts : 7
Points : 11
Join date : 04/06/2009
Age : 27
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: BEZA ROBOT NGAN INDI

Post by Intel_zz on Wed Aug 19, 2009 4:48 pm

emmm... sebenar nyer robot yg sy buat sendiri ni utk kegunaan sendiri n my friend je so far consistent 10% per week frm balance paling minimum but dia leh gi more than that sometime. u can call me at 0174822118 or sype me at intelligent_cyberman kalau nk bincang2 sal robot....

Intel_zz

Posts : 7
Points : 9
Join date : 15/07/2009

View user profile

Back to top Go down

Re: BEZA ROBOT NGAN INDI

Post by barbos2994 on Sun Feb 14, 2010 4:18 am

sy x pakai robot x pakai indi... patut la asyik loss je... bantu lah saya

barbos2994

Posts : 3
Points : 3
Join date : 14/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: BEZA ROBOT NGAN INDI

Post by encik yus on Sat May 07, 2011 9:25 pm

cuma nak kongsi.... tiap2 bulan aku dok dpt rm3000 lebih gerenti, syok betul la ni. robot yg aku guna mmg power betul. xpayah nk susah2 trade. cukup bulan keluar duit enjoy. robot ni direka supaya tak margin call, bleh hidup walau apa keadaan graf sekalipun. try dl br tau. call aku klu nk join, aku nk tolong sama2 cari duit...
yus: 0196418353

encik yus

Posts : 3
Points : 3
Join date : 07/05/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: BEZA ROBOT NGAN INDI

Post by Sponsored content Today at 1:41 pm


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum